De Adventure Dag Nederland

Nieuw terrein ontdekken met je eigen all road door het bosrijke zuiden van Nederland. Een prachtige verkenning van de vele kleine wegen en zandpaden die zo kenmerkend zijn voor het  pittoreske Brabantse landschap.

De adventure dag:

Is er voor alle merken motoren van het type All Road. (bijvoorbeeld KTM 790/890, Husqvarna Norden, Triumph Tiger Rally, BMW GS, Yamaha Ténéré, Honda Africa Twin, Ducati DesertX)

Is er voor alle niveau’s.  Geef aan wat jou niveau is op het inschrijfformulier en sluit aan bij de passende groep van jouw niveau:

– Je hebt al motor ervaring, maar weinig all road ervaring

  – Je hebt all road ervaring maar wil het niet te spannend maken

– Je hebt all road ervaring en wil graag een leuke uitdagende dag

– Je hebt veel all road ervaring en wil graag laten zien wat je kan

Wat staat je te wachten op een Clubdakar Adventure Dag.

We verzamelen in de ochtend voor een warm welkom in een gezellig etablissement waar de koffie op je wacht. Na de kennismaking volgt een korte briefing waarna we beginnen aan de tour. Die bouwen we gestaag op passend aan het niveau van de groep. Onderweg nemen we de tijd om aan de rij techniek te schaven maar het is vooral genieten geblazen van onze mooie’ Kempen streek’. Rond het middaguur landen we bij een gezellige eetgelegenheid waar we aan mogen schuiven voor een smakelijke Brabantse lunch. Wanneer we weer zijn aangesterkt en uitgerust blikken we kort terug op het ochtendprogramma en stemmen het niveau voor de middag af. We vervolgen onze rit over een mooie mix van verharde en onverharde wegen. Dat wordt genieten! Naar wens pakken we nog enkele leermomenten zodat je met vertrouwen de laatste uitdagende kilometers tegemoet kan zien.

Zodra er 5 inschrijvingen van uw niveau zijn stemmen we een datum af en ontvangt u het info pakket voorzien van start locatie & tijdschema.

Kosten € 179,-

Extreme Sports Bike
Extreme Sports Mountain Climbing